Meteorologia

Meteorologia Ambiental i Emocional

[lvca_team per_line=”1″][lvca_team_member][/lvca_team]

Projecte Ulisses inicia els Tallers de Meteorologia Ambiental i Emocional amb la col·laboració de Celsius, consultoria meteorològica que ofereix un servei meteorològic personalitzat, a la carta, de qualitat, fiable i adaptat a les necessitats de tots aquells clients l’activitat professional dels quals es veu condicionada per les inclemències meteorològiques, fent ús de l’última tecnologia del sector i de diverses fonts d’informació, tant de caràcter públic com d’accés restringit. Ofereixen previsions meteorològiques, xerrades i tallers per a la divulgació de la meteorologia, entre molts altres serveis.

Els Tallers de Meteorologia estan emmarcats dins l’ecologia emocional ja que, des d’Ulisses, treballem la relació dels infants i joves amb la natura com a estímul per retrobar-nos amb nosaltres mateixos i les nostres emocions. Som éssers multidimensionals i la natura és el medi d’on venim biològicament parlant.

Retrobar-nos amb ella, conèixer-la, estimar-la i respectar-la forma part del nostre treball com a educadors/es. I és que el primer pas per respectar les persones és respectar el medi que ens sustenta i tots els éssers vius que l’habiten.

L’empatia no pot sorgir cap a una persona si abans no la sentim cap als éssers vius en general. Casa nostra és la Terra i els nostres companys de viatge tots els éssers vius que l’habiten.

 

Els tallers de Meteorologia uneixen ciència i emoció, descoberta i experimentació, en un còctel perfecte on unir-hi la meteorologia emocional. El temps que fa a fora i el temps que fa a dins nostre. Tots dos previsibles en certa mesura si estem atents a les senyals que ens ofereixen un i altre.

Podem controlar el temps meteorològic? i el temps emocional? podem fer una previsió a curt termini d’un i altre? quines senyals ens donen? i quina utilitat tenen tots els fenòmens que es produeixen? són útils i necessaris per la Vida?

Aquestes i altres qüestions treballem en La Meteorologia Ambiental i Emocional dins les nostres estades i colònies escolars.

Més info a :

meteo@projecteulisses.cat

ulisses@projecteulisses.cat

Celsius Consultoria Meteorològica: www.celsius.cat