NOU! Espectacle de Titelles: El Viatge d’Ulisses

Vols que el petit Ulisses i el seu espectacle us visiti? escriu-nos a ulisses@projecteulisses.cat i ho farem possible!

El Viatge d’Ulisses és un viatge cap a les emocions del protagonista a través d’una aventura sorprenent. En unes golfes que es transformen en tot un imaginari, Ulisses s’enfronta als personatges de l’Odissea d’Homer i a les seves pròpies emocions.

Aquest espectacle, seguint la línia de treball de Projecte Ulisses, pretén acostar als infants a l’univers de les emocions: de les pròpies (consciència emocional ) i de les alienes (empatia).

Hem escollit el nom d’ Ulisses pel protagonista per la simbologia del seu viatge cap a Itaca, en el llibre l’Odissea, d’Homer. Un viatge ple de dificultats i entrebancs, però també farcit d’emocions, d’amistat i d’amor.

Un viatge que nosaltres entenem com un viatge interior, cap a l’essència del que som, de qui som. I nosaltres no som les nostres emocions. Elles, tan sols, són una brúixola pel nostre viatge!

El fet que el protagonista de la nostra història sigui un fantasma, no és casual.
Volem fugir dels estereotips, de la mitificació dels herois des del punt de vista del patriarcat, sempre masculins. Volem que tothom, nens i nenes, persones transgènere, amb diversitat funcional…pugui sentir-se identificat amb el nostre heroi particular.

Comptem, també, amb la participació d’una intèrpret en llengua de signes, per fer d’aquest espectacle un espectacle inclusiu i per tothom.

Curiositats: sabies que gairebé tots els titelles que surten a l’espectacle i la seva escenografia estan fets per nosaltres i amb material reciclat?