Team Building per joves

Entenem com a Team Building per joves aquelles activitats que es porten a terme, específicament, per construir equip, amb una activitat participativa dissenyada a mesura de les necessitats dels/les participants.

Aquests esdeveniments s’acostumen a realitzar en espais allunyats de la vida quotidiana, en un entorn diferent, per permetre a l’alumne a alliberar-se de les tensions, sortir de la seva zona de confort i així relacionar-se de forma distesa amb els/les seus/ves companys.

Quan sortim de la nostra zona de confort i vivim experiències diferents, les relacions amb qui compartim aquestes experiències es reforcen, s’amplien, es profunditzen, evolucionen.

Aquell company amb qui abans només et saludaves amb un cop de cap ràpid passa a ser un company amb qui has compartit una aventura o experiència vital important. La vostra relació mai més tornarà a ser la mateixa.

Apropem persones, establim vincles, ampliem horitzons i mirades, afavorim un bon ambient a l’aula i una major felicitat dels seus membres i docents. Treballem amb i per les persones.