Tercera Edat

“SOM S’AVIS”

Projecte encarat a apoderar la gent gran, ludificar la Vida i a trencar tòpics sobre aquest col·lectiu

ARTTERÀPIA

Pintura, música, dansa, teatre….eines per despertar la nostra creativitat i la nostra autoestima, les nostres habilitats socials i la bona gestió emocional.

 Xi Kung o Qi Gong

Exercici suau i sense impacte on ens posarem en forma i coneixerem un esport mil·lenari practicat arreu del món i adequat per totes les edats i condicions. Enforteix les articulacions i la bona circulació sanguínia alhora que produeix un profund estat de benestar.

HorTTeràpia

Jornada on visitarem el nostre hort natural a Mas Ferrer (Porqueres) basat en la metodologia del Sr Fukuoka i aprendrem sobre el terreny les tècniques de les Nendo Dango, entre altres.

També us podem ajudar a crear i a gestionar el vostre propi Hort Terapèutic.

*pot ser una jornada d’un mig dia sencer amb dinar a la casa, preu àpat a part, o jornada d’un dia sencer amb activitat diferent a la tarda.

Iniciació a la Meditació

La nostra ment de vegades es desborda i ens desborda, però no som allò que pensem o sentim, som quelcom més gran i valuós. Aprèn a trobar la teva pau interior i el camí a la felicitat serà més senzill. La meditació és una de les eines més poderoses que tenim i es troba a l’abast de tothom.

Redueix l’estrès, l’angoixa, els dolors crònics i aguts, afavoreix el bon descans, la recuperació més ràpida d’enfermetats i dolències i un llarg etc.

Team Building

Treballem la cooperació, el lideratge, la coordinació, les habilitats socials i emocionals,…

“Reunirse en equipo es el principio. Mantenerse en equipo es el progreso.

Trabajar en equipo asegura el éxito.”

Henry Ford

Jugues?

Recuperarem el nostre infant interior i riurem, jugarem, compartirem i cooperarem. En el grup es troben els individus, i les diferències individuals conformen la riquesa del grup!